Sposób przygotowania

Fasolke opłukać, odkroić z obu stron \"końcówki\" i ugotwać w osolonej wodzie.
Bułkę tartą zrumienić, masło roztopić.
Ugotowaną fasolkę odcedzić, przełożyć na talerz, polać masełkiem i posypać bulką tartą.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    A co tu robią \"cudze\" zdjęcia?
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    tęskno za taką świeżutką
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Ale już niedługo będą świeżutkie owoce i warzywa:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Faustyna

    Bardzo lubię fasolkę ! Robię podobną! Pychotka!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Ale by się zjadło...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !