Sposób przygotowania

Masło,cukier puder,żółtko ,jajko, wyrobić za pomocą miksera na puszystą masę.Dodać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia, wyrobić ciasto.Ciastem wylepić foremki.Piec w nagrzanym piekarniku w temp.180 stopni do uzyska złotego koloru. Babeczki udekorować kremem karpatka,przygotowanym według przepisu na opakowaniu. Polać czekoladą wstawić na 2 godziny do lodówki.
Zamiast kremu można użyć bitej śmietany.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewa109

    smakowicie wygląda:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wyglądają apetycznie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marta58

    były pyszneeee, polecam
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    ślicznie wygladaja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    wygladaja cudownie
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmakolykiJoanny

    Oj smaczne te twoje słodkości
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    ale smakowicie wyglądają

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !