Sposób przygotowania

Fasolę obrać dobrze wypłukać i ugotować w osolonej wodzie. Wodę odlać. Na patelni rozgrzać masło i zrumienić bułkę tartą. Gorącą fasolkę wyjmować na talerze. Polać bułką tartą. Można bułką polać fasolkę w garnku i lekko strząsnąć.Ale wtedy fasolka musi być nieprzegotowana, bo się będzie rozpadać.

Komentarze

  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Uwielbiam fasolkę.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    ślicznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !