Sposób przygotowania

Żelatynę namoczyć. Ubić białka dodać cukier ,żółtka i ubić na sztywno jak na biszkopt Ubić kremówkę.Do masy jajecznej powoli mieszając dodać kakao, ubitą śmietanę, żelatynę rozpuszczoną i spirytus. Wylać na miskę przesypując bakaliami. Najlepsza na drugi dzień.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    pychotka, tylko lepiej jest zawsze sparzyć jajka.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    świetnie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    Kakaowa szpajza jest najlepsza. Ja robię taką z kremem czekoladowym z dodatkiem likieru jajecznego na spodzie. Pycha!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    natkapietruszki@op.pl

    moja druga połówka uwielbia, musze dla niego zrobic:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !