Sposób przygotowania

Mięso pokroić w równa paski, nie za małe..
posolić i popieprzyć, panierować w mące jajku i bułce tartej, smażyć na złoty kolor.

Ryż ugotować. Paprykę cebulę i chili posiekać i przysmażyć na oleju, wrzucić ugotowany ryż wymieszać i podgrzać.

Surówka z kapusty pekińskiej z marchewką cebulą i jabłkiem..

Podawać na gorąco

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Uwielbiam wszystko, co jest ala luna :P
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Super!
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    wygląda apetycznie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    zawsze apetyczne Twe potrawy
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    luna jak zwykle kusisz swoimi potrawami i zdjęciami
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    Pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    piękne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !