Sposób przygotowania

Rybę kroimy na pół. Układamy na folii. Solimy i nacieramy pesto.
Pomidorka, paprykę kroimy w kostkę, oliwkę w krążki. suszone pomidory kroimy w kosteczkę i mieszamy wszystkie składniki. Nakładamy na rybę i zawijamy. Pieczemy w 180 C około 30 -40 minut.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariusz17

    Apetycznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    wspaniała :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    banditka

    poezja ;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anita21

    rybka dobra na wszystko :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Lubie oliwki, ale czy z rybka? Trzeba spróbowac
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    nie jem pangi,ale ciekawy sposób an rybę.glosik.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    Katarzyno, od kiedy przeczytałam artykuł o tym w jakich warunkach hodowana jest panga, to przestałam ją kupować
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    pysznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    pysznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    pysznie wygląda
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    dziękuję
  • 2
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Też nie jem pangi, ale myslę,że ważny jest sposób przyrządzenia a nie rodzaj ryby.Pięknie wygląda!
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    Henryko sposób przyrządzenia jest bardzo istotny, ale warunki w jakich ryba została wyhodowana mają bardzo ważny wpływ na jej wartości odżywcze. Z tego co wiem panga \"wchłania\" wszystkie szkodliwe składniki w których żyje, a my dostajemy je potem na talerzu. Sposób przyrządzenia ryby niestety nie wyeliminuje tych szkodliwych składników

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !