Sposób przygotowania

Śmietanę zacznijmy ubijać , w między czasie dodajmy musztardę , szczypiorek , sól, pieprz i łyżeczkę keczupu. Na małych obrotach możemy śmiało mikserem ubijać albo trzepaczką .

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    sosik jest smaczny :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    super sosik!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    do czego go dajesz?
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię do kasz gryczanych , makaronu,mięsa pieczonego. Dawałam też dużo zieleniny do tego sosu.Ale coś ostatnio przypadł mi szczypiorek cieniutki.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !