Sposób przygotowania

Parzymy pomidora i obieramy ze skórki. Następnie kroimy go w dużą kostkę. Dokładnie myjemy szpinak, suszymy i kroimy dosyć grubo.
Rozgrzewamy oliwę na patelni i dokładamy łyżkę masła.
Po chwili wrzucamy pomidora i szpinak. Dusimy do momentu zmniękczenia warzyw. Gdy woda z warzyw już wyparuje, wbijamy jajka. Lekko mieszamy i solimy, pieprzymy do smaku. Na koniec dodajemy szczypiorek.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    pewnie smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Jejku ale narobiłaś mi apetytu...idę do kuchni coś zjeść!!!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    musi być pyszna :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwona56

    porządna jajecznica
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    urozmaicona jejecznica

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !