Sposób przygotowania

1. Kapustę i poszatkowaną na tarce włoszczyznę, przyprawić i udusić na patelni.
2. Dodać cebulę wcześniej zeszkloną oraz pokrojone drobno grzyby.
3. Zrobić zasmażkę na łyżce masła i łyżce mąki.
4. Dusić wszystko około 15 min.
5. Zalać śmietaną i doprawić do smaku.
6. Usmażyć rybę na oleju i zalać sosem.
7. Podawać na ciepło z pieczywem.

Komentarze

  • 2
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    robie podobnie pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata112

    ale ja lubię ryby!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    tak jeszcze nie próbowałam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !