Sposób przygotowania

Kanie oczyszczamy, moczymy w mleku. Panierujemy w kolejności: mąka, rozkłócone jajko, bułka tarta. Smażymy na rozgrzanym oleju z oby storn, doprawiamy solą i wegetą.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    uwielbiam kanie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anula1

    Proste,ale jakie smaczne.
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    uwielbiam je, są pycha
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    zjadłabym takie:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    wyglądają smakowicie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika79

    mój przysmak
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika79

    mój przysmak
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika79

    mój przysmak

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !