Sposób przygotowania

Opłukaną sałatę porwij na małe kawałki i włóż do przeźroczystej salaterki. Ogórek pokrój w słupki, seler w talarki. Obrane kiwi pokrój w plasterki, a te na połówki, zaś awokado w kostkę. Czosnek przeciśnij przez praskę, utrzyj z solą, pieprzem, sokiem z cytryny i oliwą. Składniki wymieszaj i polej przygotowanym sosem. Salaterkę przykryj, odstaw do lodówki na 20 minut. Tuż przed podaniem jeszcze raz wymieszaj sałatę.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Świetna i zdrowa
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !