Sposób przygotowania

Filety oprószyć solą i pieprzem, skropić sokiem z połowy cytryny. Odstawić do lodówki na ok. 30 minut. Grzyby oczyścić, umyć, osuszyć i pokroić. Cebulę drobno posiekać, zeszklić na oliwie, dodać pokrojone grzyby i smażyć jeszcze chwilkę. Dodać sparzone, obrane ze skórki i pokrojone w kostkę pomidory, posypać drobno posiekanym szczypiorkiem. Rybę ugotować na parze. Podawać ją z potrawką z grzybów leśnych.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Dobre danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Pyszne i zdrowe:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !