Składniki:
mięso cielęce bez kości | 15 dag |
cebula | 5 dag |
margaryna | 2 dag |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 dag |
jaja | 2 szt |
mąka | 2 dag |
sól, pieprz | |
Majeranek suszony Prymat | |
kostka rosołowa | 0,5 szt |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
mięso cielęce bez kości | 15 dag |
cebula | 5 dag |
margaryna | 2 dag |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 dag |
jaja | 2 szt |
mąka | 2 dag |
sól, pieprz | |
Majeranek suszony Prymat | |
kostka rosołowa | 0,5 szt |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: