Sposób przygotowania

Sos: Wszystkie składniki poza oliwą miksujemy. Potem dolewamy oliwę, zostawiąjąc trochę do Łososia. Sos ma być jak majonez gęsty, więc nie dajcie za dużo.
Ryba: Smarujemy filety oliwą, solimy, pieprzymy i pieczemy na grillu przez 5-8 minut po każdej stronie czyli maksymalnie 16 minut całość. Po zdjęciu z grilla polewamy całość sosem. Smacznego.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Gerwazy

    Pyszne, ale trochę drogie. Zastanawiam się czy ryba nie może być tańsza?
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Niestety Łosoś ma rzadki smak. Jak dotąd nie ma podobnej ryby.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    TyTaN

    Łosoś norweski....
  • 0
    original
    Opublikowano

    Tomek16

    lubię rybkę więc zrobię i posmakuję
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zeppos

    Planuje to zrobić myśle że pyszniutkie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    jest rewelacyjny
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo dobry
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    nikusonka

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Musi smakować wyśmienicie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    takiej rybki nie potrafię sobie odmówić :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    wspaniała

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !