Sposób przygotowania

Kroimy cebulkę i przesmażamy szkliście na oliwie, a potem dodajemy rozcieńczonego koncentratu (o ile jest gęsty). Następnie doprawiamy - proporcje podałam wedle mojego smaku - można sobie dosmakować: czosnek, pieprz, sól. Później przychodzi kolej na tuńczyka - można go dosączyć, żeby danie nie było zbyt tłuste. Na koniec dodaję paluszki krabowe i ser.
Sos po przyrządzeniu ląduje na makaronie - można wymieszać. Najlepiej smakuje z makaronem spaghetti rozmiar 6.
Voila!

Spróbuj również

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    tez takie robię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    i polecam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !