Sposób przygotowania

Wymieszać wszystkie przyprawy z oliwą i zalać piersi i dać na 2 godziny do lodówki. Mięso będzie się marynować. Można raz obrócić w lodówce by się lepiej zrobiło. Następnie dajemy piersi na rozgrzany grill i pieczemy po 10 minut każda stronę, polewając resztą marynaty. nie dłużej niż 25 minut bo się spiecze.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ciekawy przepis :) pozwól że sobie go zapożyczę :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    sylwiachmiel

    no pycha,palce lizac
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    gdyby nie pogoda za oknem paskudna, to dziś zagadałabym to sobie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    basik00

    uwelbiam kazdego rodzaju mięsko z grilla ale piersi nigdy nei robiłam bo obawiałam sie ze wydze za sucha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika192

    mniam mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Karolinka w Kuchni

    robiłam niedawno coś takiego, naprawdę super:D
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marenka

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    minka

    mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    Pyszne;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ania69

    fantastzcyne!
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    Bardzo fajny przepis.
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    przepis extra, zjadła bym
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aniole_k

    uwielbiam grilowane piersi :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marta98

    pyszność
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marta98

    pyszność
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    fajne mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !