Sposób przygotowania

1. Do 3 litrów dodajemy jarzynkę, gotujemy przez 30 min.
2. Dodajemy kostkę bulionową warzywną.
3. Pół słoiczka szczawiu marynowanego.
4. Sól pieprz do smaku, gotujemy jeszcze 30 min.
5. Usuwamy nadmiar jarzynki.
6. Dodajemy 2 jaja na twardo pokrojone w kostkę, zabielamy.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Zofia12

    Przpis na marynowany szczaw w mojej księdze!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Magda62

    Zjadłabym taką zupkę :)!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    eliza135

    uwielbiam tą zupę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !