Sposób przygotowania

Grzyby oczyszczamy,kroimy w paski i dokładnie myjemy.Następnie wkładamy je do garnka,solimy i gotujemy przez 20 minut.Po ugotowaniu odcedzamy grzyby i smażymy je dodając przyprawy.Pod koniec smażenia dodajemy pokrojoną w kostkę cebulę.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ale apetycznie wyglądają
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    suuuuuuper
  • 7
    original
    Opublikowano

    rosik93

    fajne
  • 4
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    też robię wg takiego samego przepisu :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    uwielbiam,robię bardzo podobnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    jakie rarytasy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    smaczne:)
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    uwielbiam!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !