Sposób przygotowania

Wołowinę kroimy w bardzo cienkie plastry. Ser mieszamy a chrzanem i szczypiorkiem. Każdy plaster mięsa smarujemy serem i zwijamy w roladę. Potem kroimy jak kromki chleba. Kładziemy na półmisku. Na koniec dekorujemy plasterkiem oliwki. Przed podaniem należy schłodzić z godzinę w lodówce. Na zdjęciu zrobiłem kiedyś wersję z porami zamiast twarożku jak komuś braknie ;)

Komentarze

  • 4
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    ale świetnie wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    ~Pychotka !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Islanzadi

    wygląda smakowicie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna210

    wyglądają przepyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marta98

    to co lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    super przepis :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Super pomysł.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo ciekawe :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !