Sposób przygotowania

Jajka gotujemy na twardo. Po ostudzeniu obieramy , kroimy wzdłuz na 2 równe połówki. Ze środka na głęboki talerz wyjmujemy żółtka ze wszystkich połówek, dokładamy do nich tuńczyka z puszki, drobno posiekana natkę oraz majonez do wymieszania. Gdy całą masę dokładnie wymieszamy, nakładamy ją spowrotem w miejsca na żółtko (na czubato). Wszysko układamy na półmisku i ładnie przyozdabiamy np, rzodkiewką i natką

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    super
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    bardzo lubimy takie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Asia130

    super bardzo smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    moje smaki...pysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    pyszne jajka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajne jaja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !