Sposób przygotowania

Ryż gotujemy i odstawiamy do ostygnięcia. Ser ścieramy na tarce o grubych oczkach, szczypiorek myjemy i siekamy.Kuskus moczymy i odstawimy do napęcznienia .Do dużej miski dodajemy ryż, ser, szczypiorek jajko, oraz kuskus , wszystko mieszamy, doprawiamy do smaku. Jeśli masa nie jest zwięzła dosypać bułki tartej. Formujemy kotleciki wilgotnymi rękami , delikatnie uciskając .Obtaczamy w bułce tartej i smażymy na złoty kolor.

Komentarze

  • 3
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajny pomysł
  • 9
    original
    Opublikowano

    SmakolykiJoanny

    obiadek tali inny ciekawy
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    wypróbuje
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    warto bo są pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    pomysłowe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    ciekawy pomysł :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    fajne!
  • 2
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    mnie by bardzo smakowały takie kotleciki,muszą być delikatne,smakowite.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pycha, moje smaki :)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !