Sposób przygotowania

Szynkę pokroić w plastry, rozbić (tak jak kotlety), przyprawić solą i pieprzem. Ogórek, cebulę i boczek pokroić w paski, układać na rozbitej szynce i zwijać. Spiąć wykałaczką i włożyć na roztopiony tłuszcz. Gdy się lekko przypieką podlać wodą, dusić pod przykryciem na małym ogniu, aż mięso będzie miękkie. Sos zaciągnąć wodą z mąką.

Komentarze

  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Maryś1

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Robię takie z karkówki, pyszne :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    śliczne:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    śliczne:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    emeslive

    Bardzo apetyczne zrazy.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !