Sposób przygotowania

Cebulę pokroić, zeszklić na maśle, dodać nóżki pieczarek starte na tarce o grubych oczkach. Usmażyć, doprawić. Gotowe nadzienie nałożyć na kapelusze pieczarek. Spód kapeluszy panierować w jajku i bułce tartej. Usmażyć.
Najlepiej podawać z pieczywem.

Komentarze

  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Polecam.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wyszly dobre :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !