Sposób przygotowania

Naleśniki usmażyć wg. powyższego przepisu. Kapustę, jeśli jest bardzo kwaśna odgotować (uważać, żeby nie była za mało kwaśna, bo farsz straci smak). Dokładnie osaczyć, odcisnąć i pokroić bardzo drobno. Cebulę pokroić w drobną kostkę i usmażyć, dodać umyte grzyby i smażyć ok. 30 min na wolnym ogniu. dodać do kapusty, przesmażyć chwile i doprawić podanymi przyprawami. Farsz nakładać na naleśniki, zwijać, panierować w roztrzepanym jajku i bułce tartej.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 5
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    niestety rzadko takie robię bo chłopaki nie przepadają a ja po 3 dniach już mam dość...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam takie i często robię
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    a mi smaka narobiłaś na krokiety
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Zawsze dobre.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !