Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa z grzybów

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

podgrzybki 15 dag
maślaki 15 dag
cebula 1 szt
masło 1 dag
śmietana 15 dag
mąka 1 dag

Przepis i sposób przygotowania na: zupa z grzybów

Siekamy cebulę, grzyby kroimy w kostkę, wszystko dusimy na maśle, dopóki warzywa nie zmiękną. Kostki rosołowe rozpuszczamy w gotującej się wodzie, dodajemy grzyby z cebulą, przyprawiamy solą i pieprzem. Doprawiamy śmietaną.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

romanrafal
romanrafal 18.07.2011 17:22
smaczna
Roman5 09.10.2010 15:36
uwielbiam
Roman5 09.10.2010 15:36
uwielbiam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak