Sposób przygotowania

Białka ubić z cukrem, dodać żółtka, na końcu mąkę z proszkiem i wymieszać z makiem, piec około 20-30 min. w temp. 180 C. wystudzić.

Rozpuścić wiśniową galaretkę w pół szkl. wody, rozpuścić także galaretki truskawkowe.

Schłodzoną śmietankę ubić -można do smaku dodać kilka łyżek cukru pudru, miksując dodać galaretkę wiśniową.

Piankę wylać na biszkopt, wstawić na chwilę do lodówki, wylożyć delicje. zalać galaretką.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    etka

    widze ze lubisz robic duzo ciast, super ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sloneczko222

    tak, uwielbiam piec ciasta:):) Pozdrawiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    wygląda super! :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna70

    pyszne!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    genialne !:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    bardzo apetyczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    basia70

    wygląda pysznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    wygląda i smakujepysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    agogo2

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !