Sposób przygotowania

Cukier - 1 szklankę - rumienimy na suchej patelni, dodawać stopniowo 4 łyżki wrzątku. Jaja utrzeć z resztą cukru, połączyć z sodą i przyprawą do piernika Prymat. Ucierać masę dodając mąkę i śmietanę. Wszystko połączyć z karmelem i wymieszać. Ciasto wlać do blaszki wysmarowanej tłuszczem i posypanej bułką tartą. Piec około 60 minut.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Roman5

    dla mnie rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pyszny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    smaczny deser
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacyjny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !