Sposób przygotowania

kapuste szatkujemy i gotujemy do miekkosci .odcedzamy cebule dusimy i dodajemy do kapusty.oddzielamy zoltka od bialek .robimy piane. z maki,mleka,izoltek robimy ciasto jak na nalesniki .dodajemy kapuste zcebula przyprawy i szystko razem mieszamy na koniec dodajemy piane smazymy na oleju

Komentarze

  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    super głosik ode mnie
  • 2
    original
    Opublikowano

    bernika

    a nie przeczytałas dokladnie regulaminu? ze tu sie wstawia swoje zdjecie a nie skany z gazet! widac fakture papieru!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    4muffins

    nigdy nie jadłam takich racuchów, zawsze tylko na słodko
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Patrycja40

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    ciekawa propozycja,
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Podobają mi się !
  • 0
    original
    Opublikowano

    polly66

    troszkę nieładnie jak to 2m-ace temu zdałoby się prosić o usunięcie skoro naruszenie...
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    chetnie wyprobuje :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    mniam....
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    robilam, wyszly pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !