Sposób przygotowania

Kotlet pokroić na kwadraty 1, 5*1, 5 i 0, 5 cm grube, posolić i popieprzyć. Obtoczyć w mące i upiec na margarynie. Dać z tłuszczem do garnka, zalać wodą dodać ziele i liście laurowe i gotować. Pieczarki podsmażyć na maśle szynkę pokroić w słupki i dodać do gulaszu. Cebulkę razem z wodą i śmietanę dodać jak mięso będzie miękkie. Zagęścić mąką i doprawić do smaku

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Ciekawy przepis !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    mniam mniam :) pyszny taki gulasz
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    uwielbiam gulasz
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    a ja się właśnie zastanawiałam jakby tu wykorzystać najlepiej zamarynowaną cebulkę, którą dostałam :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Ja tak jak Joasia, myślałam nad tym co z takiej cebulki można zrobić.....?
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    jeszcze takiego nie jadłam - muszę zrobić :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !