Sposób przygotowania

Parówki naciąć wzdłuż. Wcisnąć pasek żółtego sera, owinąć plastrem wędzonego boczku i smażyć na patelni bez tłuszczu. Przed podaniem posypać papryką i posiekaną natka pietruszki.

Komentarze

  • 2
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    dzieci to lubia
  • 6
    original
    Opublikowano

    rosik93

    fajne
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Polecam.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Super smaczny przepis!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    ciekawy przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    pioge7

    można podać też bez posypywania natką pietruszki :D
  • 7
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    smaczne:)
  • 6
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super przepis
  • 8
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    i ja to lubię :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !