Sposób przygotowania

Ugotować wywar z kości lub zrobić gotowy bulion .Włoszczyznę i resztę pokroić drobno w kostkę lub rozdzielić na różyczki. Wrzucić do garnka i gotować do miękkości, dodać posiekany koperek. Zaprawić śmietaną i mąką.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    aeksandra

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    uwielbiam takie zupy :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo smaczna zupa
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jarek4

    lubię takie zupki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    super:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !