Sposób przygotowania

Upiec 2 biszkopty z 3 jajek, 3 łyżki cukru, pełna łyżeczkę proszku do pieczenia, 4 łyżki mąki. Biszkopt czarny na spód. Na nim położyć trochę masy karpatki, potem moczyć w galaretce biszkopty, układać połówki bokami, a całe średkiem, pomiędzy cistka wylać dobrze twardą dwojaką galarekkę. Na to posmarować resztę karpatki i przykryć żółtym biszkoptem. Na wierch polewę.

Komentarze

  • 7
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    mniam mniam
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    tego cista to nie znam
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    o super
  • 0
    original
    Opublikowano

    joanna77

    mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    fajny przepis a ciasto zapewne smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !