Sposób przygotowania

Białka ubic na sztywno. Dodać cukier i żółtka i zmiksować. Dodać przesitowaną mąkę z proszkiem. Delikatnie wymieszać. Piec 20 minut w temp. 170 stopni. Przeciąć na pół.
Bialka ubić na sztywno. Dodać cukier I żółtka I zmiksować. Dodać resztę składników na wkładkę i wymieszać. Piec 20-25 min. W 180 stopniach.
żelatynę rozpuscić wg przepisu na opakowaniu. Śmietanę ubijac na wysokich obrotach aż będzie sztywna. Dodac cukier, kakao i zimną żelatynę. Zmiksować do calkowitego wymieszania skladników.
Przełozenie: biszkopt+masa+wkładka+masa+biszkopt+masa

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    Smacznie wygląda, smakuje pewnie też.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !