Sposób przygotowania

Plastry karczku rozbijamy delikatnie. Można to zrobić tłuczkiem albo dłonią. Ważne aby nie były zbyt cienkie. Rozbite plastry karczku nacieramyp rzyprawa w płynie Najlepiej od razu po natarciu mięsa ułożyć je w brytfance i podlać jeszcze przyprawą.
Na mięsie układamy cebulę pokrojoną w talarki. Tak aby dokładnie przykryła mięso. Natomiast na cebuli układamy pokrojone w plastry pieczarki. Też mają przykryć wszystko. Całość natomiast przykrywamy ketchupem. Może być pikantny lub łagodny.
Tak przygotowaną potrawę umieszczamy w piekarniku nagrzanym do 200 stopni. Pieczemy 60 minut

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pyszne mięsko
  • 3
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    super pomysł
  • 3
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    super pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    rewelacyjnie przyrządzone mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !