Składniki:
udziec | 40 dag |
szynka | 20 dag |
słonina | 50 g |
masło | 1 łyzka |
marchewka | 1 szt |
seler | 1\\2 szt |
pietruszka | 1 szt |
cebula biała | 1 szt |
Wywar: | 250 ml |
białe wino | 250 ml |
sól, pieprz |
udziec | 40 dag |
szynka | 20 dag |
słonina | 50 g |
masło | 1 łyzka |
marchewka | 1 szt |
seler | 1\\2 szt |
pietruszka | 1 szt |
cebula biała | 1 szt |
Wywar: | 250 ml |
białe wino | 250 ml |
sól, pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: