Sposób przygotowania

Przygotowujemy marynatę z oliwy, soli, pieprzu, chilli i zalewamy nią mięso na szaszłyki pokrojone w grubszą kostkę. odstawiamy w chłodne miejsce na 30-40 minut, potem nadziewamy szaszłyki i pieczamy na grillu aż mięso będzie miekkie. Podawać z sosem tazatziki, salsą czy sosem barbecue i grzankami.

Komentarze

  • 7
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Aż się robię głodna...
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    A ja jem oczami
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    cichor

    aż ślinka mi cieknie, pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    poszło by się na grilla:) ostre te szaszłyczki:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    coś pysznego :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam je.
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Bartolomeo

    ehh grill
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    pyszne
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    proste i smaczne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    pyszne
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    pyszności
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    ekstra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !