Składniki:
wołowina | 60 dag |
olej | 3 łyżki |
mąka | 3 łyżki |
sól | |
pieprz mielony i w ziarnach | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
ząbek czosnku | 4 |
marchewka | |
cebula | |
łodyga selera naciowego | 2 |
wino czerwone wytrawne | 1/2 szklanki |
wołowina | 60 dag |
olej | 3 łyżki |
mąka | 3 łyżki |
sól | |
pieprz mielony i w ziarnach | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
ząbek czosnku | 4 |
marchewka | |
cebula | |
łodyga selera naciowego | 2 |
wino czerwone wytrawne | 1/2 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: