Sposób przygotowania

Pieczarki gotujemy w calosci do miekkosci (ok 30 minut) , następnie kroimy w półplasterki, jajka, ogórki i cebule kroimy w kostke. wsypujemy groszek i mieszamy dokladnie z majonezem i przyprawami.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    pychotka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    smacznie wygląda
  • 2
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    ładnie wygląda i na pewno smaczna:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo dobra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    fajny przepis!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Pyszna sałatka!
  • 1
    original
    Opublikowano

    pestka

    takiej nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !