Sposób przygotowania

Białka ubic na sztywno. Dodać cukier i żółtka i zmiksować. Dodać przesitowaną mąkę z proszkiem. Delikatnie wymieszać. Piec 20 minut w temp. 170 stopni.
Żelatynę rozpuscić wg przepisu na opakowaniu. Przygotowac galaretki. Śmietanę ubijac na wysokich obrotach aż będzie sztywna. Dodac cukier puder (pół szklanki)i zimną galaretkę lekko tężejącą. Zmiksować do calkowiteho wymieszania skladników.
Biszkopt przeciąc na pół. Posmarowac masa. Przyłożyć 2 biszkoptem, ułożyc owoce.
Maragryne rozpuścić z cukrem i mlekiem. Dodac kakao. Szybko wymieszać. Zimna polac owoce. Posypac płatkami migdałowymi.

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    interesujące
  • 6
    original
    Opublikowano

    SmakolykiJoanny

    kolorystycznie ci wyszło
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    slawekslawek

    ciekawe jak smakuje
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    wygląda fajnie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    izoldaaa6

    ale cudownie wygąda:) mniami :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Chętnie zjadłabym takie ciasto :)
  • 4
    original
    Opublikowano

    banditka

    apetyczne ciasto :)
  • 4
    original
    Opublikowano

    Katarzyna156

    Wygląda świetnie i pewnie tak smakuje :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    smaczne ciasto
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    mmm pycha!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !