Sposób przygotowania

Białka ubic na sztywno. Dodać cukier i żółtka i zmiksować. Dodać przesitowaną mąkę z proszkiem. Delikatnie wymieszać. Piec 20 minut w temp. 170 stopni.

jesli chcemy np. biszkopt grubszy, aby go przeciąć, stosujemy proporcje ile jajek tyle lyzek cukru i maki lub troszkę więcej

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    strzelec02

    Ładnie wyrósł.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawel007

    tez taki robię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jarek4

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Tak polecam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    ja też tak robię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    dobry biszkopt

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !