Sposób przygotowania

dynię oczyscić i pokroić na kawałki. Tak samo pokroić pasterniak, Tymianek umyć i poseikać. Zaroodporne naczynei wyłożyć papierem do pieczenia. Rozłożyć na nim dynię i pasterniak. Posypać tymiankeim i 2 łyżeczkami cukru,solą. Skropić 2 łyż oliwy.piec 45 min w temp. 150 C. Cebule i czosnek pokroić w kostkę i usmazyć z dodatkeim oliwy oraz dodoac pokrojone w kostkę kiełbaski- smażyć 3 min. wyjac z piekarnika. Na koniec wszystko zmiksować i dodać podsmazona kielbaske. dodac 1 i 1,2 bulionu. zagotowac. doprawić do smaku

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !