Sposób przygotowania

Wcześniej ugotować makaron. Mozarellę pokroić w drobną kosteczkę, oliwki zaś w ósemki. Wołowinę w cienkie plasterki i delikatnie ją podgrzać na patelni z odrobiną oliwy. Tak aby była jedynie ciepła. Jeszcze gorący makaron wymieszać ze składnikami, doprawić do smaku i posypać natką pietruszki.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    wyglada rewelacyjnie. wypróbuje tylko zamiast czarnych oliwek dam jeszcze raz zielone, ktore bardziej lubie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    pychota
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    smaczna kolacja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !