Sposób przygotowania

Do miski wsypać przesianą mąkę, proszek do pieczenia i sól. Do maślanki wlać 3 łyżki wody, wbić jajka i rozbełtać. Cienkim strumykiem wlewać do mąki ciągle ubijając. Na rozgrzana patelnię z tłuszczem wlać chochelką ciasto, rozłożyć pokrojone ananasy i wiśnie, gdy brzegi zaczną się rumienić obrócić ciasto na drugą stronę. Podawać z bitą śmietaną.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wyglądają ślicznie
  • 3
    original
    Opublikowano

    banditka

    prześliczne
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ela15

    ładnie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    anulka69

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    anulka69

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    ulubione śniadanie;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !