Sposób przygotowania

Mleko zagotować z cukrem i cukrem waniliowym (dosyć długo trzeba to robić i na małym ogniu). Przed końcem gotowania dodać kwasek cytrynowy, a po zdjęciu z ognia dodać margarynę. Jak troszkę przestygnie smarować andrut.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Kate131

    z kwaskiem nie robilam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewelinapstrucha

    mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    fajne,pomysłowe i oryginalne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewa99

    ciekawy pomysł:)
  • 1
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    tak, bardzo dobry, tylko trzeba długo gotować i pilnować, żeby się nie przepaliło
  • 1
    original
    Opublikowano

    iza15

    fajny pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewa19a

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    marchewka

    cos podobnego robiła moja mama, ale bez kwasku
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Rique

    slodkie:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marianmaras

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    marta1371

    Słodycz
  • 0
    original
    Opublikowano

    joanna77

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    asia92wp

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    asia92wp

    muszę spróbować tego przepisu

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !