Sposób przygotowania

Wątróbkę i cebulę mielimy przez maszynkę ,dodajemy jajko ,bułkę tartą i makę ziemniaczaną ,przyprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Mieszamy dokładnie.
Nabieramy na małą łyżeczkę i zrzucamy na osolony wrzątek,gotujemy dosłownie chwilkę.

Spróbuj również

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    grasylwia

    Ja dodaje je do rosołu i różnych zup zamiast np.lanego ciasta
  • 3
    original
    Opublikowano

    grasylwia

    Ja dodaje je do rosołu i różnych zup zamiast np.lanego ciasta
  • 6
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    ciekawy przepis :) chciała bym wyprobowac
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    też tak robię i domownikom smakują
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ciekawe..
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    Moja rodzinka uwielbia je do rosołu
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina45

    Pychota :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    etka

    pierwszy raz widze cos takiego :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina45

    wypróbowałam :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    jeszcze nie robiłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    jeszcze nie robiłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata73

    muszę spróbować
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    niedawno robiłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !