Sposób przygotowania

Margarynę z cukrem pudrem utrzeć na gładką masę dodając stopniowo nutelle i kakao, spirytus i aromat rumowy. Andrut cienko posmarować masą czekoladową, nałożyć na niego biszkopt, znów posmarować masą i przykryć drugim andrutem. Pokroić w kwadraty 3x3 cm, brzegi smarować pozostałą masą i oprószyć wiórkami kokosowymi.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    fajne lubię czasami zjeśc takie wafelki
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    słodkości :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    magdalea

    pyszne!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    w dzieciństwie takie jadłam
  • 4
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    aż ślinka leci na takie ciacho
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    często robię, są pyszne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ale pychotki
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wyglądają wspaniale.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !