Sposób przygotowania

Z mąki, jajek, mleka i szczypty soli zrobić ciasto. Upiec cienkie naleśniki.
Na patelni zeszklić drobno pokrojoną cebulę, dodać do przegniecionych przez praskę zimnych ziemniaków i sera twarogowego. Dodać sól i pieprz do smaku, wszystko razem przemieszać. Na gotowe naleśniki wykładać po łyżce farszu, zwinąć w rulony i zrumienić na oleju.
Podawać z sosem pieczarkowym.

Komentarze

  • 8
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Muszą być przepyszne:)
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    cichor

    uwielbiam naleśniki a to kolejny przepis na ich spożycie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Goya

    smakowicie wygladają
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajna nazwa;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    uwielbiam naleśniki
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chętnie spróbuję
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    farsz przypomina mi moje ulubione pierogi ruskie :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    takich jeszcze nie jadłam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kasia36

    Ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !