Sposób przygotowania

Margarynę utrzeć z cukrem dodać jajka mąkę, proszek do pieczenia, budyń i dokładnie wymieszać. Odłożyć 6 łyżek ciasta resztę wyłożyć na blasze 40*25 cm. Poukładać (umyte i odszypułkowane )truskawki. Do odłożonego ciasta dodać mleko wymieszać i wylać na ciasto. Piec w 160 st około 45 min.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Tahitha

    Fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    muszę wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    mniam, mniam ....
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    super placuszek!
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    fajne ciasto
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    ekstra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Podoba mi się :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !