Sposób przygotowania

Groszek szparagowy dokładnie umyć, oczyścić z końcówek, zalać wrzącą , osoloną wodą i gotować do miękkości. W między czasie przygotować zrumienioną bułkę tartą. Na małej patelni rozgrzać masło, dodać bułkę tartą i zrumienić na zloty kolor. Groszek szparagowy odcedzić, wyłożyć na talerz i oblać smażoną bułką.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo taki lubię
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    uwielbiam go
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Super-uwielbiam:}
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta31

    przepysznie i zdrowo - mnnniamm :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mogę jeść codziennie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    tomosatomos

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    fajne
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Lubię taką fasolkę.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !