Sposób przygotowania

Margarynę z cukrem pudrem ucierać dodając po 1 żółtku, pod koniec dodać sztywno ubitą pianę z białek, mąkę z proszkiem do pieczenia i lekko przemieszać. Wylać na przygotowana foremkę i upiec ciasto. Po wystudzeniu kroić niewielkie prostokąty, zanurzać w polewie czekoladowej a następnie w kokosie.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ja robię troszkę inaczej, ale te na pewno też są pyszne
  • 7
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    swietne :) robię bardzo podobne!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    pipi765

    smakowicie wyglada
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    pycha
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Ale słodziutko:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    pyyychotka;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !